ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

 

#άρθρα #ειδήσεις #νέα #εκλογές #επικαιρότητα #πολιτική #ελλάδα #ελλήνωνσυνέλευσισ 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Της Ντάσιου Μαρίας

Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Έτσι λοιπόν και οι εκλογές. Ο τρόπος που τις βλέπεις έχει να κάνει με την θέση που βρίσκεσαι. Η μία θέση είναι του ενεργού πολίτη και η άλλη του ψηφοφόρου. Να διευκρινίσω ότι αναφέρομαι στην θέση που βρίσκεται ή εν δυνάμει μπορεί να βρίσκεται ο πολίτης , ο ίδιος ο άνθρωπος.

Επ’ ουδενί δεν συμπεριλαμβάνω στους ενεργούς πολίτες τους κομματικούς μηχανισμούς με τους παρατρεχάμενους τους οι οποίοι έχουν στόχο να αντλήσουν προσωπικά οφέλη μόνο ικανοποιώντας το αδηφάγο ζώο της έπαρσης και του εγωισμού τους ή ξεπληρώνουν χάρες ή είναι εντεταλμένοι από ξένα κέντρα εξουσίας για την διάλυση κάθε ελληνικού στοιχείου. Μέσα στους παρατρεχάμενους έχει και ψηφοφόρους που μετακινούνται ενίοτε ανάμεσα στα κόμματα ανάλογα με το ποιος και τι τους τάζει ( δίχως να σκέφτονται ότι το ίδιο διευθυντήριο κινεί τους δούλους σε όποια παράταξη θέλει ), αλλά για αυτούς θα κρατήσω την επιφύλαξη ότι εκτός από το προσωπικό τους όφελος, κάπου βαθιά μέσα τους θεωρούν ότι η επιλογή τους είναι καλή και για το κοινωνικό σύνολο.

Ας γυρίσω όμως στο θέμα του άρθρου που έχει να κάνει με τον άνθρωπο και τον τρόπο που μετέχει σήμερα στην πολιτική ζωή του τόπου και θα τοποθετηθώ έχοντας ως δείγμα εμένα. Έως και το 2015 ήμουν ψηφοφόρος!!! Ναι, ήμουν ψηφοφόρος άλλοτε ψηφίζοντας αντιδραστικά, άλλοτε βάσει των ιδεολογικών τοποθετήσεων της οικογένειας μου- της στενής οικογένειας, διότι ευρύτερα έχουμε διάφορα στρατόπεδαδεξιά στρατόπεδα με άδειες τσέπες, αριστερά στρατόπεδα με άδειες τσέπες που μετά γέμισαν, σοσιαλιστικά στρατόπεδα με δεξιές αντιλήψεις και μετά ήρθαν τα ροζ, τα μωβ και άλλες μίξεις- και άλλοτε ήμουν της αποχής νομίζοντας πως “ νίπτοντας τας χείρας μου” ΔΕΝ ΦΕΡΩ ΕΥΘΥΝΗ.

Όταν γνώρισα την Ελλήνων Συνέλευσις στα τέλη του 2015 μπήκε στην ζωή μου το μεγάλο δίλημμα να συνεχίσω να παλεύω μόνη μου μέσα σε ένα αρρωστημένο περιβάλλον και καμιά φορά να ψηφίζω και κάποιο κόμμα που λέει όμορφα λόγια χωρίς καμία δέσμευση ή να ενεργοποιήσω κάθε δύναμη και δυνατότητα μου για να ενώσω τους ανθρώπους με όχημα την νομική εκπροσώπηση του έθνους , την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ώστε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί οι άνθρωποι το υγιές περιβάλλον που θέλουμε να ζήσουμε και για το οποίο ενσαρκωθήκαμε, να απολαύσουμε την αφθονία μας, τον πλούτο μας και να διώξουμε κάθε χωριστικότητα από την ζωή μας.

Δεν ξέρω αν κάποιος θα επέλεγε το πρώτο, αλλά εγώ ήμουν σίγουρη ότι ήθελα να αναλάβω δράση και ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ για τα παιδιά μου και το γένος μου!!!

Άλλαξα λοιπόν θέση και από αυτήν του ψηφοφόρου πήρα την θέση του ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, την θέση που έχουν και όλα τα ενεργά μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις!

Από την θέση του ενεργού πολίτη - άσχετα με την ιδιότητα που φέρεις την συγκεκριμένη στιγμή , όπως εγώ την ιδιότητα της υποψήφιας βουλευτή ή άλλος την θέση του εκλογικού αντιπροσώπου ή άλλος θέση διοίκησης - φαίνεται πιο καθαρά η όλη διαδικασία των εκλογών. Ή καλύτερα η διαδικασία της μυστικής ψηφοφορίας που εκτελείται την συγκεκριμένη ημέρα.

Και εξηγώ ΕΚ-ΛΟΓΕΣ είναι σύνθετη λέξη από το εκ και λόγος= Λογική = Νους . Άρα σημαίνει ότι πρέπει να ψηφίζουμε με βάση την Λογική! Και βάσει της Λογικής θα έπρεπε να εκλέγουμε τους άξιους για να διοικήσουν την ζωή μας και την πατρίδα μας αναλαμβάνοντας την ευθύνη των επιλογών μας. Στην μυστική ψηφοφορία έχουμε το άλλοθι ότι κανείς δεν “ ξέρει¨αν ήταν λάθος ή όχι η επιλογή μας. Έτσι αποποιούμαστε κάθε ευθύνη! Και το άλλοθι μας ενισχύεται με τις διάφορες αποκαλύψεις για την αδιαφάνεια των εκλογικών αποτελεσμάτων. Το ζήτημα όμως είναι ότι είναι η ώρα να αναλάβουμε την ατομική μας ευθύνη!!!

Από την θέση του ενεργού πολίτη βλέπεις πως η κάλπη μοιάζει με λοταρία που οι μόνοι που κερδίζουν είναι αυτοί που την στήνουν!!!

Από την θέση του ενεργού πολίτη βλέπεις πως τα κόμματα και οι πληρωμένοι καθεστωτικοί μηχανισμοί χειραγωγούν τους ανθρώπους για να τους κρατούν δεμένους σε μια εικονική πραγματικότητα που βολεύει μόνο τους πρώτους.

Από την θέση του ενεργού πολίτη βλέπεις καθαρά όλη την ανοησία - χωρίς νόηση- των ανθρώπων που παραδίδουν τις ζωές αυτών και των παιδιών τους στα χέρια των αντι-ανθρώπων!

Από την θέση του ενεργού πολίτη βλέπεις πολλά ,αλλά και νοείς πως πρέπει όλη η αλήθεια να φανερωθεί σε όλους τους ανθρώπους.

Είναι πραγματικά πολύ όμορφο να βρίσκεσαι στην θέση του ΕΝΕΡΓΟΥ πολίτη!!! Βλέπεις την αλήθεια και με τα μάτια του νου οραματίζεσαι να εφαρμόζεται στο σύνολο των πολιτών η αληθινή δημοκρατική εκλογική διαδικασία της επιλογής των αξιότερων να αναλάβουν την διοίκηση, που ήδη την έχεις βιώσει ως μέλος της Ελλήνων Συνέλευσις. Μία διαδικασία που δεν κάνεις λάθος, διότι δεν υπάρχει ασυλία και μόνιμη καρέκλα για κανέναν . Μια διαδικασία που βασίζεται σε πρωτόκολλα διοίκησης αυστηρά για την ολότητα του συνόλου των ανθρώπων που απαρτίζουν την κοινωνία και κανείς δεν μπορεί να τα παρακάμψει ή να τα οικειοποιηθεί για ίδιον όφελος και αν προσπαθήσει τίθεται εκτός της διαδικασίας και αναλαμβάνει ο επόμενος που θα εκλέξει το σύνολο. Η τεράστια αυτή μεταρρύθμιση διασφαλίζεται και κλειδώνεται μέσα από το Ελλάνιο Αξιακό Σύστημα των 33 Πρωτοκόλλων συν 2 Νόμων που είναι οι βάσεις που πρέπει να στηρίζονται οι πολιτείες των ανθρώπων ώστε κάθε απόφαση και κάθε νομοθέτημα να παράγει μόνο δίκαιο για όλη την κοινωνία.  

Αυτή την δημοκρατία δεν θέλουμε όλοι μας;Αυτή δεν είναι η αληθινή δημοκρατία ;

Η Ελλήνων Συνέλευσις τιμά πραγματικά όλους τους ανθρώπους και μας καλεί όλους στην μεγάλη ένωση μας. Εσύ θα λείπεις;;;

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ | ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ (aitherikigrafi.gr)



 🔥ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ🔥





ΕΔΡΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ME TON Τ.Ο Ε.ΣΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ:  23840 42086 - 693 222 6648
EMAIL:   e.sy.aridaias@gmail.com


ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

WEB ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ

ΑΡΓΩ WEB TV


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.eurovouli.gr
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB: https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.e-synews.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r... ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8.

🔥ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ🔥

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ